Pointer1 Login


 SPONSOR


Blueyellow hosting


 LINK PARTNERS
 Lessen overzicht

Html HTML
HTML is de taal waarin websites worden geschreven. Met html kun je dus je eigen pagina's schrijven. HTML is een opmaaktaal, wat betekent dat je daarmee aangeeft hoe de opbouw van je pagina er uit gaat zien.

css CSS
CSS is een taal waarmee je het uiterlijk van je website kan verbeteren. Met CSS kan je eigenschappen aan tags verbinden en losse onderdelen een style geven. Met CSS kun je dus het uiterlijk van je site verbeteren.

Photoshop Photoshop
Photoshop is een veel gebruikt grafisch programma voor het maken van headers, special efects en foto bewerking. Dit grafische programma heeft vele functies zoals layers en veel filters.

Javascript Javascript
Javascript is een client side scriptingtaal. Wat betekent dat je aan de kant van de gebruiker scripts kan laten uitvoeren. Hiermee kan je bijvoorbeeld nieuwe vensters openen, de tijd aangeven en een layer laten bewegen.

PHP PHP
PHP is een server side scripting taal dit betekent dat de scripts op de server zelf worden uitgevoerd. Je kan hier berekeningen door laten uitvoeren, naar bestanden op de server schrijven en de datum opvragen.

PHP & MySQL PHP & MySQL
MySQL is een database, door middel van PHP kan je hier informatie in opzoeken, eruit halen, er in steken, er uit verwijderen of er in veranderen. Deze database is zeer snel en makkelijk in gebruik.

Algemeen Algemeen
Bij algemeen vindt u uitleg over onderwerpen die bij de andere klassementen niet passen. Hieronder kunt u bijvoorbeeld leren hoe bestanden kunnen worden geupload naar een server of een les over map structuur.
 pointer2 Actieve topics
Ga naar forum
     Nieuws
     Toplist
     Contact
     Forum
     Links

 Copyright ® Design-web.nl 2003-2019